Ring: 51 90 96 51
Portræt

Der findes mange forskellige situationer i livet der er værd at forevige. De fleste husker at tage et billede i ny og næ, men ofte glemmer vi det, eller kameraet er ikke ladet op.

Jeg elsker, at være med til at gemme minderne. Om det er et klassisk portræt, et bryllup eller en polterabend - det spiller ingen rolle. Jeg vil gerne være med.

Hvorfor ikke forkæle den kommende brud, på hendes polterabend med en lækker/sjov serie af billeder. Vi slutter naturligvis af med et fællesportræt af alle deltagerne til at mindes dagen.

Eller måske skal du holde fest - bryllup, rund fødselsdag, barnedåb eller konfirmation, og du vil gerne sikre dig billeder af det hele.

Måske kunne manden godt tænke sig lidt sensuelle billeder, af sin skønne hustru - eller du har lyst til at forkæle dig selv med det selvtillidsboost man får, af at se sig selv på nogle lækre billeder.

Klager familien tit over at der ALDRIG er et billede af dig - da du altid er familiefotografen.

og jeg kunne blive ved.....

Har du lyst til at vide mere, så klik dig lidt rundt på hjemmesiden. Finder du ikke hvad du søger, eller har du spørgsmål, eller måske lyst til at booke en tid er du velkommen til at kontakte mig. Du finder kontaktinformationer under menuen kontakt.