Ring: 51 90 96 51
KAN JEG MON

Det kan jeg da ikke..... Jeg er ikke køn nok... Jeg har tykke lår... Jeg er for gammel.... jeg er grim... Min næse er for stor... Man skal være perfekt for at få taget sådanne billeder....

Kære kvinder - vær nu ærlige. Vi kender det alle sammen. Vi står foran spejlet og kigger på os selv. Og så begynder vi....

Hvad er det for en delle, hvor kom den rynke fra, hvorfor er mine bryster så små. STOP DET! Ingen er mere kritiske end os selv. ;) Verden ser os gennem helt andre briller.

Jeg har efterhånden mødt mange kvinder der ville ønske, at de kunne få taget nogle smukke Boduir billeder, af sig selv, men de gør det ikke, fordi de mener, at de ikke kan få et godt resultat. De syntes, at de har en stor næse, en bred røv eller at de lige skal tabe 5 kilo først.

Lyder det bekendt?

Alligevel sidder de og kigger på div. hjemmesider, drømmer om at se ud som dem på billederne.... men ved i hvad - det gør de allerede!

 

-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-

 

Tillad mig at præsentere Mette.

Mette er en en helt almindelig dejlig og gennemskøn kvinde. Og Mette er gået med til at lade mig vise jer hvordan hun ser ud INDEN vi går igang. 

Det gør hun, for at vise alle jer der sidder derude, som godt vil have taget billeder, men ikke mener i er perfekte nok, at DET er I. 

 

-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-

 

Lad mig nu præsentere Mette - Igen.

 En helt almindelig dejlig gennemskøn kvinde - ligesom dig.

 Forskellen er, at her ser I hvordan Mette ser ud, gennem mine øjne. (nåh ja en smule makup, lidt lys og skygger og sæbevand ;))

Min point er - DU kan også komme til at se sådanne ud - Det er mit job, at finde alle de dejlige, skønne og vidunderlige smukke sider der er af dig,

Fremhæve dem og gøre dem synlige for dig. Så du også ser den skønne kvinde du er.

 

 

 

Lad mig vise dig hvor smuk DU er.