Ring: 51 90 96 51
Før fotosession

Et par små fif inden du drager af sted til fotografering

Uanset om der er tale om en baby, en familie eller en boudoirsession er det vigtigt ikke at stresse for meget inden. Tag afsted i god tid. Der er ikke noget værre end at skulle kigge på uret fyrre gange undervejs for at se om I nu også når at komme til tiden. Uanset om du er voksen eller barn sætter stress sine spor.

Skal du have taget graviditetsfoto/Boudoir foto - Husk at have tøj på der ikke strammer for meget på samme dag som fotograferingen. Streger/mærker i huden efter bukselinninger ses lang tid efter tøjet er taget af.

Skal du have taget billeder af børn så HUSK skiftetøj. Det er så ærgerligt hvis der bliver spildt kacao på vej i bilen ;)

Hvis du er med som pårørende til et barn, så er det vigtigt ikke at forstyrre under selve fotograferingen. Tænk på at du er med som støtte og tryghed. Du skal være der, men ikke "være en del af det". De fleste forældre kalder på deres børn og laver lyde o.s.v. i bedste mening for at få deres små poder til at smile. Desværre betyder det at barnet kigger væk fra kameraet ;) Giv tid. De fleste børn kan godt være generte når de kommer, de skal lige se mig an - og det skal de have lov til. Når jeg har fået deres tillid skal de nok smile til mig :)

Vigtigst af alt. Tag det med ro - en time er mere end du tror. Vi skal nok nå det. Lad være med at kigge på klokken og stresse over at tiden går. Det gode billede lader sig ikke forcere. Det skal nok komme, og i virkeligheden tager det jo kun et splitsekund ;)