Ring: 51 90 96 51
Efter fotosession

Prøvebilleder/Kontaktark:

Efter fotograferingen sender jeg et kontaktark til din e-mail. På kontaktarket kan du se prøvebilleder fra dagens fotosession. For at se kontaktarket skal du kunne åbne en PDF-fil. Billederne er KUN til gennemsyn og må på ingen måde bruges. Hverken på Facebook, twitter, til fremkaldelse i eget fotoalbum eller andet.

Alle billederne du ser er råfiler, undtagen de fire første billeder. Råfiler betyder at filerne/billederne ikke er redigeret. De kan derfor ikke sammenlignes med det endelige produkt. De første fire billeder på kontaktarket er prøveredigeringer. Prøvebillederne viser de forskellige redigeringsmuligheder der er:

1) Originalfil/Råfil

2) Eksempel på et bruntonet/sepai behandlet billede

3) Eksempel på et redigerede billede i farver

4) Eksempel på et billede redigerede i sort/hvid.

Du kan nu i ro og mag, sidde og vælge de billeder ud, du ønsker at vælge/købe. Skulle du blive forelsket i flere billeder end det aftalte, kan ekstra filer købes for 60 kr. stk. Har du andre ønsker til redigeringen, kan du altid spørger.

 

Redigering:

Når det aftalte antal billeder er valgt ud, sender du en mail tilbage til mig med fil nr. samt ønskede redigeringsmulighed. Fil nr. er det nummer der står under hvert billede. Eksempelvis:

Img.8457 - Farve

Img.8576 - Sort/hvid

Img.8577 - Bruntonet OG Farve

o.s.v.

Herefter går der ca. en uge og så modtager du en ny mail med et link til dine færdige filer. Du kan nu hente dine redigerede filer ned og herefter har du brugsret til de redigerede filer.

Offentliggørelse/Copyright

Du kan læse meget mere om dette under punktet: Ophavsret - Brugsret.