Ring: 51 90 96 51
Boudoir Potræt - 600 kr.

 

Det kan være en grænseoverskridende beslutning at bestille en tid til boudoir-fotografering. I virkeligheden burde alle kvinder unde sig selv den oplevelse det er at blive fotograferet. Alle går herfra med et smil på læben og med et selvtillidsboost af den anden verden.

Det er ikke altid en rar tanke at skulle stå letpåklædt foran en fremmed, men jeg gør alt hvad jeg kan for at Du føler dig tryg i mit selskab. Vigtigst af alt, så overskrider jeg aldrig dine grænser. Det er DIG og KUN DIG der bestemmer hvornår nok er nok.

Mange spørger hvad de skal tage med. Jeg plejer at sige "Så meget som muligt" Man ved aldrig hvad der lige bliver dagens billede.

Tag lidt forskelligt undertøj med, en lækker kjole, nattøj, en af din mands skjorter, en bog der betyder noget specielt, en hat, en fjerboa, en kurv med æbler - kun fantasien sætter grænser. Sammen kigger vi tingene i gennem og finder ud af hvad der skal bruges. 

Du er altid velkommen til at have en veninde med, hvis det hjælper dig til at slappe af.

Alle billederne her på hjemmesiden har jeg fået lov til at bruge. Jeg bruger ALDRIG et billede af dig, hvis du ikke vil have det. 

Alle portrætter tages i mit hjem og en typisk fotosessionen varer ca. en time.

Prisen inkluderer cd-rom/Zip-fil med 10 udvalgte negativer.